Elektroniczne miejsce spotkania... przyszłych Sióstr Zakonnych
Administrator
Nazwa mówi sama za siebie Rekolekcje, spotkania, wyjazdy, wspólna praca.. i wszystkie inny tematy, które nie pasują do poprzednich wątków.
1.Monika, proszę Cię pięknie abyś nie poprzestawała na logowaniu się. Forum to miejsce rozmów, dyskusji.. do milczenia nie jest nam niezbędne.
2.A propos milczenia- wiecie co dzieje się z Elą? Siostro, masz z Nia jakis kontakt? Nie odpisuje mi na maile, smsy, nie odbiera telefonu. Czy wszystko z Nią ok?
3. Rekolekcje: Jak na razie nie udało mi się nikogo urobić na 100%, jestem w procesie namawiania Ani Cwynar A jak Siostro ze zgłoszeniami, ile jest chętnych na chwilę obecną?
4. Miły akcent: śniło mi się dziś, że przyjechałyśmy z Moniką i Elą do Małuszyna, a tam... 5 postulantek ^^ Widzicie to? Doszły 2 zdeterminowane, które wstąpiły od zaraz. Ale była radość :]
Po pierwsze- Ela będzie na rekolekcjach. Mam nadzieję, że znajdzie się spokojny czas na to, aby się chociaż trochę pozbierać
Co do Sylwestra- będą rekolekcje w duchu misyjnym w Trzebnicy- mnie na nich nie będzie i sama jeszcze nie do końca mam wizję co do Sylwestra
Co do 5 postulantek- było by miło, na dzień dzisiejszy są trzy :-) plus trzy :-)
Bardzo Was proszę o twórcze podejście do spraw, co do dalszych planów, i niekoniecznie pracy osobno. Pozdrawiam i czekam na Was w Trzebnicy
Zabierzcie kogoś Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
To była wstawka odnośnie tłumu....( chyba 5, może 6 osób zgłoszonych).....
Administrator
Dzięki Wam że ogrzałyście swoimi sercami te pluchowate dni. Dobrze, że jesteście!
Monika- słyszałam jak w aucie mówiłaś Izie o sylwestrze w duchu misyjnym... Działaj kobieto, działaj
Robie co mogę, ale wydaje mi się, że dziewczyny nie są jeszcze do końca przekonane..
Iza moze by przyjechała ale coś słyszałam, że Gosia nie zbyt się do tego pali. A jak to bywa z nastolatkami, gdzie jedna tam i druga;P. Zobaczymy.. Przynajmniej tyle, że dogaduję się z Izą i nawet wczoraj zapyatała się gdzie można kupić Biblie..;D. Także ziarno padło na glebę, a o jej żyzność to ja, już się postaram..;],
Wogóle chciałam wam jeszcze raz podziękować za to że obdarzyłyście ją takim zainteresoaniem. GBY.
Administrator
Dziewuchy jak tam po rekolekcjach??? Macie jakieś przeżycia/spostrzeżenia, którymi chciałybyście się podzielić? Macie na pewno, czekam niecierpliwie!
zasmarkana Ala