Elektroniczne miejsce spotkania... przyszłych Sióstr Zakonnych
Pozdrawiam i mam nadzieję, że stanie się to naszym źródłem. Proszę o pomoc w nadchodzących rekolekcjach. Potrzeba i modlitwy i działalności- szczególnie pomoc w zapraszaniu ludzi. Liczę na Was c.d.n.
c.d.
Ponawiam moje wątki mailowe. Wasza odpowiedź niemalże mnie pozabijała...
Trzeba zacząć pracować, a to idzie wcale- powiedzmy sobie to szczerze. Widzimy się od akcji do akcji.
Dziękuję Ali za założenie tejże strony i liczę na Waszą aktywność. Też bym bardzo chciała, abyście się zdeklarowały, co doudziału w rekolekcjach 10-12 grudnia.
Pomyślcie nad Sylwestrem. Bardzo Was proszę o przebudzenie . Pozdrtawiam i czekam na odzew. s.Jana
Ostatnio edytowany przez agngab (2010-11-25 07:02:20)
Administrator
Co do rekolekcji- deklaruję obecność. W piątek będę trochę wcześniej żeby pomóc ogarniać przed przyjęciem dziewczyn: 9-10.00. I pytanko: czy aspirancki wyjazd 3-5 grudnia nadal aktualny?
Odnośnie sylwestra- szczerze mówiąc, po ostatnim spędzonym w Poznaniu napaliłam się żeby tegoroczny również spędzić z Taize... A co z planem sylwka w ciszy- dojdzie to do skutku? To propozycja otwarta też do świeckich czy raczej wewnątrzwsólnotowa? Powiedz Siostro, jak by to miało wyglądać.
3-5 moim zdaniem odpada- nikt nic nie dał znać, nie mam zielonego pojęcia, co jest z Elą, Monią.
Co do Sylwestra- są rekolekcje misyjne w Trzebnicy, robione przez s. Oliwię i s.Letycję. Tym razem Sylwester w ciszy- odpadł. Myślałam o jakimś naszym- wewnątrzwspólnotowym, ale moim zdaniem Taize również jest dobrym pomysłem.
Administrator
Spóźniłyśmy się z zapisami na Taize- były do 21 list. Przechodzimy zatem do planu B: sylwester z Duszpasterstwem Akademickim ANTONI